Palvelut

Buffetkahvila

Turnauksen yhteydessä järjestetään buffetkahvila, josta voi ostaa lämpimiä ja kylmiä juomia sekä suolaista ja makeaa syötävää. Tarjolla on esimerkiksi täytettyjä sämpylöitä ja ruisleipiä, erilaisia leivonnaisia sekä tietenkin mokkapaloja. Maksutapoina on käteinen, kortti ja MobilePay. Suosittelemme kortti- tai MobilePay-maksutapoja. Myös grilli on kuumana koko turnauksen ajan!

WC-tilat

Pelaajien ja muiden turnaukseen osallistuvien henkilöiden käytössä ovat Laajasalon Palloiluhallin pukuhuonetiloissa sijaitsevat WC-tilat, joiden siisteydestä huolehditaan säännöllisesti. Pukuhuoneet eivät ole pääkaupunkiseudulla voimassa olevien rajoitusten takia joukkueiden käytettävissä muuten kuin huoltotoimenpiteitä varten.

Ruokailumahdollisuudet

Turnauksen yhteydessä ei järjestetä pääkaupunkiseudulla sisätiloissa voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi turnausruokailua. Viiden minuutin kävelyetäisyyden päässä sijaitsevasta Kauppakeskus Saaresta löytyy halukkaille joukkueille erilaisia lounasravintolavaihtoehtoja. Noin 5 minuutin ajomatkan päässä on Herttoniemi, josta löytyy myös paljon erilaisia lounaspaikkoja.

Ensiapu

Turnaukseen osallistuvat joukkueet vastaavat itse välittömästä ensiavusta. Kisatoimistosta löytyy tarvittaessa ensiaputarvikkeita (jääpusseja, sidetarvikkeita, kylmäsuihkeita) joukkueiden käyttöön.

Kisatoimisto

Turnauksen kisatoimisto sijaitsee Laajasalon Liikuntapuistossa kentän Nurmi N1 vieressä. Jokaisen joukkueen tulee ilmoittautua kisatoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen oman ensimmäisen ottelun alkua.

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: