Hygieniaohjeistus

LPS Syysturnaus 2021 noudattaa voimassa olevia STM:n, THL:n ja AVI:n ohjeistuksia sekä Olympiakomitean ja Palloliiton suosituksia.

Huomioitavaa ennen turnausta

Jalkapalloa ei tule pelata tai harjoitella, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita. Yleiset viranomaissuositukset on hyvä käydä läpi kaikkien osallistuvien henkilöiden kanssa ennen turnausta.

Yleiset suositukset (käsihygienia, turvavälit, yskiminen, aivastaminen ja kontaktien välttäminen) on syytä käydä osallistuvien joukkueiden sisällä läpi ennen turnauspäivää.

Osallistuvat joukkueet vastaavat itse oman joukkueensa jäsenten käsienpesusta tai käsien desinfioinnista ennen ja jälkeen otteluiden. Osallistuvat joukkueet varmistavat, että joukkuevarusteissa on riittävästi ainetta käsien desinfiointiin. Jokaisella henkilöllä on oma vain henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu juomapullo.

Huomioitavaa turnauksen aikana

Kenttäalue on varattu vain pelaajien ja joukkueiden käyttöön. Yleisön paikka on kenttäalueen laidoilla katsomossa tai kenttärajojen ulkopuolella (kts. kenttäkartat).

Ei kättelyitä ennen tai jälkeen ottelun. Ottelun päätyttyä molemmat joukkueet poistuvat mahdollisimman ripeästi pois kenttäalueelta. Joukkuekohtaiset palautepalaverit pelien jälkeen pidetään kenttäalueen ulkopuolella. Otteluiden välissä joukkue pyrkii pitämään mahdollisimman vähän kontaktia muihin kuin oman joukkueen henkilöihin.

Turnauksessa käytetään järjestävän seuran toimesta pelipalloja, joita desinfioidaan otteluiden välillä.

Laajasalon Palloiluhallin pukuhuoneet ovat käytössä vain varusteiden vaihtoa varten. Ylimääräinen oleskelu pukuhuoneissa on kielletty. Palloiluhallissa on maskisuositus. Palloiluhallin WC-tilat ovat käytössä koko turnauksen ajan. Muistathan pitää sisätiloissa turvavälit, käyttää maskia ja huolehtia käsihygieniasta.

Yleisö

Kenttäalueelle on pääsy vain pelaajilla, erotuomareilla ja välttämättömillä joukkueiden taustahenkilöllä. Yleisön paikka on katsomoissa ja kenttäalueen ulkopuolella. Jokainen yleisössä oleva henkilö huolehtii itse hygieniaohjeistusten noudattamisesta.

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: