COVID-19

LPS Syysturnaus 2021 noudattaa voimassa olevia Valtioneuvoston, THL:n ja Aluehallintovirastojen ohjeistuksia liittyen tapahtumien järjestämiseen, jotta voimme taata kaikille osallistujille turvallisen ja terveellisen tapahtuman. Noudatamme myös Suomen Palloliiton ohjeistuksia turnausten järjestämisestä.

Lähtökohta on, että turnaukseen ei voi osallistua, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu koronaviruksen kannalta johonkin riskiryhmään. Yleiset viranomaissuositukset on hyvä käydä läpi kaikkien osallistuvien henkilöiden kanssa ennen turnausta. Osallistuvien joukkueiden on varmistettava, että tapahtumaan osallistuvien henkilöiden (pelaajat, valmentajat, huoltajat ja muut toimihenkilöt) nimilistat on toimitettu etukäteen järjestäjälle.

Osallistuvat joukkueet vastaavat itse oman joukkueensa jäsenten käsienpesusta tai käsien desinfioinnista ennen ja jälkeen otteluiden. Osallistuvat joukkueet varmistavat, että joukkuevarusteissa on riittävästi ainetta käsien desinfiointiin. Jokaisella henkilöllä on oma vain henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu juomapullo.

Mikäli viranomaisohjeistukset niin edellyttävät, varaamme oikeuden peruuttaa turnaus kokonaan.

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: